λαυρέντης μαχαιρίτσας  /  ανεπίσημη σελίδα

δισκογραφία 

αρχική σελίδα
βιογραφικό
νέα
δισκογραφία
φωτογραφίες
επικοινωνία

Η δισκογραφία του Λαυρέντη από την εποχή των Τερμιτών μέχρι σήμερα...
 
Προσωπική Δισκογραφία

- Τόσα χρόνια μια ανάσα / 2007
- Ήρωες με Καρμπόν / 2006
- Αλκυονίδες Μέρες / 2005
- Χρειάζεται ένα θαύμα εδώ / 2004
- Στο Αφιερώνω / 2003
- Το Διάλλειμα Κρατάει Δυο Ζωές / 2001
- Ένας κι Ένας / 2000
- Έτσι Δραπετεύω Από Τις Παρέες / 1999
- Παυσίλυπον / 1997
- Παράθυρα Που Κούρασε Η Θέα / 1995
- Η Νύχτα Θα Το Πει / 1994
- Ρίξε Κόκκινο Στην Νύχτα / 1993
- Διδυμότειχο Blues / 1991
- Ο Μαγαπάς Και Η Σαγαπώ / 1989

Τερμίτες - Δισκογραφία

- Η Συναυλία (live) / 2000
- Περιμένοντας τη Βροχή / 1988
- Τερμίτες στο Λυκαβηττό / 1987
- Τσιμεντένια Τραίνα / 1986
- Αμαρτωλή Μαρία / 1984
- Τερμίτες / 1983
- Armageddon / 1982

 

" μέσα μου η νύχτα μ' έχει σημαδέψει, θέλω να στο γράψω μα δε βρίσκω λέξη " - όλα με το χέρι

αρχική σελίδα | βιογραφικό | νέα | δισκογραφία | φωτογραφίες | επικοινωνία

© 2004 / Vaggelis I.

 

Τελευταία ενημέρωση: 30-08-08